Aruba Trip

François Geurds is van alle markten thuis.

 

Zo veelzijdig als hij is zo divers als het eiland waar zijn roots liggen: Aruba. Namens Aruba Tourism Authority (ATA) maakte hij een tour langs zijn favoriete plekken op zijn favoriete vakantie-eiland.

 

FG Aruba Trip bevat exclusieve tips voor een exclusieve reis. Hij onthult in deze gids niet alleen zijn culinaire adressen, hij wijst ook op de mooiste stranden, de kracht van aloë vera en de belangrijkste bezienswaardigheden. FG Aruba Trip is een leidraad voor een onvergetelijke vakantie. 

 

De reiziger is geheel vrij om zijn tips wel of niet op te volgen. FG Aruba Trip biedt verschillende accommodatiemogelijkheden en is te boeken via SilkTravel vanaf 2.350 euro per persoon - gebaseerd op 9 dagen. Uitbreiding van het aantal reisdagen is uiteraard mogelijk.

 

FG Aruba Trip eindigt niet op Schiphol. Tijdens een achtgangen tasting menu in FG Restaurant wordt de vakantie voortgezet. Dit diner is bij de reissom inbegrepen.

 

SilkTravel is te bereiken via 088-0033500 of via http://www.silktravel.nl/. Alles over Aruba is te vinden op www.aruba.com.

 

Bon dia

Restaurant
37
Rotterdam
425 0520
fgrestaurant.nl
FG
Katshoek
3032AE
+31 10
info@