François Geurds Restaurant


Boek een beleving


Welkom bij François Geurds

Mijn moeder houdt van koken ook toen ik jong was. Op jonge leeftijd werd ik door haar passie voor koken en smaken gegrepen. Ik zat dan betoverd voor de oven, verbaasd over wat er daarbinnen gebeurde. Ik wilde leren koken, ik wilde deze magie begrijpen en de technieken beheersen.

Ik stop niet voor ik het hoogst haalbare bereikt heb. Samen met mijn team heb ik een plek gecreeërd waar ik mijn gasten verras en ultiem laat genieten. Alles moet kloppen op het gebied van smaak, service en sfeer. Elke dag opnieuw. Welkom bij François Geurds (FG) Restaurant (2 Michelinsterren). Waar een avond uit garant staat voor Fanatiek Genieten, oftewel: Fabulous Gastronomy.

François Geurds & Team

Perfecte smaak

Als het aankomt op smaak, gaat François Geurds (FG) Restaurant** voor niets minder dan perfectie. Wij testen al onze gerechten eindeloos uit voor jij het mag ervaren. Niet voor niets beschikken wij als enig restaurant in Nederland over een smaaklaboratorium. Onze wijnkaart, bekroond met Best of Award of Excellence van Wine Spectator, beslaat maar liefst 1.350 referenties. Keuze uit de grootste champagnekaart van Nederland met ruim 170 soorten champagnes en ruim 140 verschillende magnums.

Pure service

Waar jij denkt dat service stopt, zetten wij nog een paar extra stappen. Het team van François Geurds (FG) Restaurant** is puur, eigen en brengt een positieve energie aan tafel. Wie je ook bent, wat je ook doet en hoe je je ook kleedt: jij en jouw gezelschap zijn welkom. Bij François Geurds (FG) Restaurant voel jij je koninklijk én thuis.

Wij doen geen concessies in kwaliteit en weten precies wat wij jou laten proeven.
Durf jij onze smaakexplosie aan?

Unieke sfeer

In ons restaurant wordt over alles nagedacht. Onze private dining room is een omgekeerde tuin, waardoor dit een magische plek is om met een select gezelschap te dineren. Zelfs het parfum in het toilet is custom made, speciaal samengesteld voor François Geurds (FG) Restaurant**. Juist deze details maken ons restaurant uniek. En precies dat zorgt ervoor dat jij een onvergetelijke herinnering overhoudt aan Fanatiek genieten in François Geurds Restaurant**.
 

Special Dinners


4 NOVEMBER
woensdag
Wild Meat

Five-course menu including FG Amuses, matching wines, table water and coffee/tea with homemade friandises. Other packages are not valid during this events.

reserveer
2 DECEMBER
woensdag
White Truffle

Five-course menu including FG Amuses, matching wines, table water and coffee/tea with homemade friandises. Other packages are not valid during this events.

reserveer

Arrangementen

Wij begrijpen dat je na een geweldige beleving in ons restaurant de avond ook in stijl wilt afsluiten.
Graag geven we je een viertal overnachtingsmogelijkheden in het prachtige Rotterdam,
zodat jij je na het Fanatiek Genieten nergens meer zorgen om hoeft te maken. Lees meer »
 Contact

François Geurds Restaurant
Katshoek 37b
3032 AE Rotterdam

Tel: +31 10 425 0520
E-mail: info@fgrestaurant.nl

Wij zijn open op

Dinsdag t/m donderdag

  • Lunch op aanvraag
    voor groepen vanaf  8 personen
    voor minimaal 5 t/m 9 gangen lunch
  • Binnenkomst Diner 19.00/20.45 uur

Vrijdag

  • Binnenkomst Lunch 12.00/14.00 uur
  • Binnenkomst Diner 19.00/20.45 uur

Zaterdag

  • Binnenkomst Lunch 12.00/14.00 uur
  • Binnenkomst Diner 19.00/20.45 uur