please do not flow or escape might be the intent relating to rolex rolex day date 36mm mens 118238 champagne dial. we have best clone swatch moonswatch watches online. Francois Geurds | FG Restaurant - Over François Geurds Restaurant

Over François Geurds Restaurant

François Geurds (FG) Restaurant is ontstaan vanuit de liefde voor smaken en de ultieme gastronomische beleving van sterrenchef François Geurds.
Niets is belangrijker dan de perfecte kwaliteit bij FG Restaurant.

François Geurds

Chefkok François Geurds staat met beide benen op de grond. Hij wil dan ook dat zijn team én de gasten zichzelf kunnen zijn. Of je nu komt in een driedelig pak of een goede jeans met sneakers: als je komt om te genieten en je te laten verrassen, staat onze deur voor jou open. En iedereen krijgt precies dezelfde behandeling.

François Geurds (FG) Restaurant (2 Michelinsterren) telt 50 uiterst comfortabele draaistoelen en een ultraluxe bar met 8 zitplaatsen. Aan die ultraluxe bar eet je Kobe beef ofwel Wagyu A5 uit het vuistje, een lik vrijwel ongezouten kaviaar van de witte Siberische steur. Aan deze bar drink je een millésimé blanc de blancs of een huisgemaakte cocktail op basis van eigengestookte gin.

De Wijnkaart

De wijnkaart van François Geurds (FG) Restaurant, meervoudig bekroond met Best of Award of Excellence van Wine Spectator, beslaat maar liefst 1.350 referenties.

Eyecatching

Een eyecatcher in François Geurds (FG) Restaurant is de western oak lattenverlichting. De wastafel in het toilet is een spa heaven en in het toilet ruik je de heerlijke geur die speciaal is ontwikkeld voor FG Restaurant. De private dining room is een omgekeerde tuin, waarin je je waant in een oase van rust en met jouw gezelschap kunt genieten van de unieke FG Restaurant experience.

Smaaklaboratorium

Als enig restaurant in Nederland beschikken we over een eigen smaaklaboratorium. geen ingrediënt of gerecht blijft ongetest! Ook zijn we onder meer de bedenker van wine pairings door middel van QR-codes.


 
 

Innovatief

Volgens de jury van de Rotterdam Marketing Award, die we eens/eerder in ontvangst mochten nemen van burgemeester Aboutaleb, wordt François Geurds (het restaurant is geen chef) beschouwd als aanvoerder van een nieuwe stroming experimenterende chefs die Rotterdam als food walhalla internationaal op de kaart hebben gezet. We zijn verguld dat we die voortrekkersrol op ons mogen nemen.
Werken bij FG Restaurant? Lees verder » 

Foodlab Leiden

François Geurds Restaurant is daarnaast partner van Foodlab Leiden, een samenwerkingsverband tussen de Universiteit van Leiden en de Hogeschool Leiden. Ook hierin is het restaurant uniek.

Espresso

François Geurds Restaurant heeft met de ModBar de meest geavanceerde espressomachine ter wereld in huis: alle belangrijke hardware is opgeborgen onder de bar. Deze machine kan water uit alle delen van de wereld simuleren, de smaak van water welteverstaan. FG Restaurant blinkt verder uit in zijn patisserie in het algemeen en in zijn bonbons in het bijzonder. Lees hier meer »

Fabulous Gastronomy

Fanatiek Genieten ofwel Fabulous Gastronomy, daar staat François Geurds Restaurant voor. Je bent welkom om de wereld van sterrenchef François en zijn team te komen ontdekken. Reserveer jouw Fabulous Gastronomy Experience en kom Fanatiek genieten.

Dieetwensen, intoleranties en allergieën

Een speciaal dieet is eigenlijk allang niet meer speciaal. In bijna elke vriendengroep is er iemand die vegetarisch, veganistisch, glutenvrij of lactosevrij eet.
Bij FG Restaurant houden we rekening met al je dieetwensen, intoleranties en allergieën.
Bij voorkeur even aangeven bij de reservering.

Vegetarisch/vegan

Vegetarisch en zelfs veganistisch eten is geen probleem in François Geurds Restaurant. Lees onze blog hierover »