typically the the watchmaking industry heart and soul stands out as the first step toward swiss jh rolex day date mens 36mm m118348 0149 automatic. information about luxury replicafendiwatch.com. Francois Geurds | FG Restaurant - Hotelarrangementen

Hotelarrangementen

Het laatste waar je op zit te wachten na een gastronomische climax is die saaie rit naar huis. Dat geluksmoment wil je het liefst nog even vasthouden. Het komt niet zo vaak voor dat je de kans krijgt je tot het uiterste te laten verwennen. FG Restaurant tipt een tweetal overnachtingsmogelijkheden in Rotterdam.

Suite hotel Pincoffs

Wie voor het Pincoffs Arrangement opteert, kiest voor totale ontspanning: een luxe diner inclusief een bruisend aperitief, een bijpassend wijnarrangement of bijpassende non-alcoholisch cocktails, tafelwater en koffie/thee met huisgemaakte friandises bij FG Restaurant plus een overnachting inclusief een live cooking ontbijt in het stijlvolle boetiekhotel Pincoffs, gevestigd in een rijksmonument uit 1897 op de Kop van Zuid. Het Pincoffs Arrangement is te boeken via 010-2974500 of via info@hotelpincoffs.nl.

Het Pincoffs Arrangement bevat meerdere opties, alle opties zijn gebaseerd op een overnachting en diner voor 2 personen.​

  • acht gangen tasting menu, all-in: 1147 euro
  • zes gangen tasting menu, all-in: 959 euro
  • vrijdagavond en zaterdagavond alleen 8 gangen mogelijk

De genoemde bedragen zijn exclusief toeristenbelasting (City Tax).
Op zaterdagavond geldt er een toeslag van 25,00 euro per kamer.

www.hotelpincoffs.nl

Mainport hotel

Ga je voor de ultieme experience dan adviseren wij de Best of Rotterdam Special: een all-in zes- of acht gangendiner bij FG Restaurant & overnachting in een Waterfront Sauna Room of Waterfront Spa Room - een jetsetkamer met een kolossale jacuzzi! - in het ultramoderne vijfsterrenhotel Mainport gelegen aan de voet van de Erasmusbrug. De volgende ochtend wacht je een internationaal live cooking champagne-ontbijtbuffet. Gedurende het verblijf heb je vrij toegang tot Spa Heaven en de Life Fitness gym in Mainport Hotel.

Bij FG Restaurant kun je rekenen op:

  • Een glas champagne bij binnenkomst
  • FG Amuses
  • Zes of acht gangen tasting menu
  • Bijpassend wijnarrangement, bijpassende non-alcoholische cocktails of drankcollectie
  • Tafelwater
  • Koffie/thee met huisgemaakte friandises
  • Vrijdagavond en zaterdagavond alleen 8 gangen mogelijk

Best of Rotterdam Special is te boeken vanaf 966 euro voor 2 personen (Waterfront Sauna Room) of voor 1036 euro voor 2 personen (Waterfront Spa Room) via 010-4250520 of via info@fgrestaurant.nl. De toeristenbelasting is niet bij dit arrangement inbegrepen. Voor een eenpersoonskamer geldt een kleine toeslag. Op zaterdagavond zijn de tarieven iets hoger.

www.mainporthotel.com