100% quality swiss replica alexander mcqueen sunglasses. choose your uboat watches replica - find a store ¨c keep in touch. Francois Geurds | FG Restaurant - FG Bonbons

FG Bonbons

Ze lachen je stuk voor stuk glanzend tegemoet, de bonbons van sterrenchef François Geurds. De shell van FG Bonbons –louter bereid met Valrhona Guanaja 70%- is beduidend slanker dan gemiddeld waardoor hij een mooie krak heeft. Het geheim van de shell zit ‘m in de kristallisatie van de chocolade, de chocolade wordt op de juiste temperatuur getempereerd. De designs –van Mondriaan tot Delfts blauw- bestaan uit louter gekleurde cacaoboter.
 

De vullingen zijn verre van alledaags. De ganache is bij de ene bonbon op basis van room, bij de andere op basis van fruitpuree.

De smaken zijn geen dag hetzelfde: van framboos/roos/lychee/voatsiperifery (wilde peper uit Madagaskar) tot likama hloa/lapsang souchong (zwarte thee uit China) tot chrysant/kers tot dashi (Japanse bouillon)/kombu, alle (on-)denkbare smaken komen aan bod.

FG Bonbons zijn met de grootst mogelijke zorg en zonder belastende kunstmatige toevoegingen samengesteld. FG Bonbons zijn van A-klasse.

FG Bonbons kosten in de losse verkoop 2,20 euro per stuk en zijn per 12 of 24 stuks in luxe cadeaudoos verkrijgbaar.

FG Bonbons zijn uitsluitend te bestellen via 010-4250520 of via info@fgrestaurant.nl / info@fgfoodlabs.nl en vervolgens op afgesproken tijdstip af te halen bij FG Restaurant of FG Food Labs aan de Katshoek 37b-41 te Rotterdam.