Assistant maître

Over François Geurds:
François Geurds Restaurant is een 2 Michelinsterren restaurant in Rotterdam. Chefkok en eigenaar, François Geurds staat met beide benen op de grond. Hij wil dan ook dat zijn team én de gasten zichzelf kunnen zijn. Of je nu komt in een driedelig pak of een goede jeans met sneakers: als je komt om te genieten en je te laten verrassen, staat onze deur voor jou open. En iedereen krijgt precies dezelfde behandeling.

François Geurds Restaurant 2 Michelinsterren telt 54 uiterst comfortabele draaistoelen en een ultraluxe bar met 8 zitplaatsen. Als het enige restaurant in Nederland beschikken we over een eigen smaaklaboratorium. Geen ingrediënt of gerecht blijft ongetest. Ook zijn we onder meer de bedenker van wine pairings door middel van QR-codes. De wijnkaart van François Geurds Restaurant, meervoudig bekroond met Best of Award of Excellence van Wine Spectator, beslaat maar liefst 1.350 referenties.

FG Food Labs is één Michelinster het is het tweede restaurant van François Geurds, gelegen in de Hofbogen. FG Food Labs staat bekend om zijn ontspannen sfeer, vergelijkbaar met die van een Spaanse bodega. De setting wordt gecompleteerd door hoge stoelen en een enorme bar waarboven Josélito, de beste ham ter wereld, hangt. De bar bij FG Food Labs is net zo populair als sommige bars in de beste restaurants van Barcelona en San Sebastián. Dit is de Casa waar je je thuis voelt, thuis bij Familia Geurds.

Assistent maîtrebij François Geurds:
Wil jij het beste in jezelf naar boven halen? Ben jij als teamplayer niet snel uit het veld te slaan en weet jij anderen als geen ander te motiveren?

Beschik jij over horecagenen, een vriendelijke uitstraling, doorzettingsvermogen, teamspirit en een flexibele agenda? Dan zou jij wel eens onze nieuwe collega in de zwarte brigade kunnen worden. Voor onze sterrenrestaurants FG Restaurant** en FG Food Labs* zoeken wij per direct versterking.

Profiel:

Beschik jij over:

  • MBO 3-4 werk- en denkniveau. Bij voorkeur aangevuld met SVH leermeester diploma;
  • Basis wijnkennis
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke restaurant;
  • Inzicht in de voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne;
  • Kennis van bedrijfsregels en kader van bedrijfsformule;
  • Mondeling beheersing van Nederlands en de Engelse taal;
  • Horecagenen;
  • Een vriendelijke uitstraling;
  • Doorzettingsvermogen;
  • Teamspirit
  • En een flexibele agenda?

 
Verantwoordelijkheden:

  • Ondersteunen van het team om de gasten een onvergetelijke ervaring te geven;
  • Je hebt de nodige vakkennis en kunt deze overbrengen naar zowel de gasten als de rest van het team.  Dit door middel van begeleiding en het verzorgen van trainingen voor het team;
  • Het verzorgen van de lunch en het diner van A tot Z. Dit houdt bij François Geurds Restaurant meer in dan alleen borden op tafel zetten;
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar werkt ook goed samen in een team;
  • Ondersteunen van de maître en de eindverantwoordelijken;
  • Afsluiten en/of openen van het restaurant;
  • Bestellingen van o.a. frisdranken, non-food, kaas, koffie en thee;
  • Assisteren bij het maken van roosters.

Ben jij toe aan deze toffe uitdaging? Dan horen we graag van je via staff@fgrestaurant.nl. Vergeet niet je motivatie en je cv mee te mailen. Meer informatie over deze functie is op te vragen bij Sharon Brown. Zij is via hetzelfde mailadres te bereiken of telefonisch via 010 - 425 0520. Of gebruik onderstaand formulier.

Soort dienstverband: Fulltime.

Solliciteer

Aanspreekvorm:   Mevrouw     De Heer
Voornaam/-letters:
Achternaam:
Telefoon: 
E-mail:
Eventuele CV die u mee wilt sturen:
Bijlage: 
  (U kunt alleen PDF, Word en Excel bestanden en .JPG of .PNG uploaden)
Aanvulling: 
 
  Veiligheidscontrole Verplicht
Typ de tekst uit de afbeelding over:
  CAPTCHA code
 

velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

     

(Na het verzenden komt u op een bedank-pagina)


Adres & Route

FG Restaurant
Katshoek 37b
3032 AE Rotterdam

Tel: +31 10 425 0520
E-mail: info@fgrestaurant.nl