this really is designed with useful and sophisticated capabilities who sells the best bv breitling navitimer a17326161c1p4 001 mens 46mm rubber band automatic continuously improve the superb the watchmaking industry custom. the features of sophisicated watchmaking in future: character,reliability, full-service, fantastic craftsmanship and technology are been implemented in who makes the best fake pocket watch. Francois Geurds | FG Restaurant - Zelfstandig werkend kok / Chef de partie

Zelfstandig werkend kok / Chef de partie

Over François Geurds:
François Geurds Restaurant is een 2 Michelinsterren restaurant in Rotterdam. Chefkok en eigenaar, François Geurds staat met beide benen op de grond. Hij wil dan ook dat zijn team én de gasten zichzelf kunnen zijn. Of je nu komt in een driedelig pak of een goede jeans met sneakers: als je komt om te genieten en je te laten verrassen, staat onze deur voor jou open. En iedereen krijgt precies dezelfde behandeling.

François Geurds Restaurant 2 Michelinsterren telt 54 uiterst comfortabele draaistoelen en een ultraluxe bar met 8 zitplaatsen. Als het enige restaurant in Nederland beschikken we over een eigen smaaklaboratorium. Geen ingrediënt of gerecht blijft ongetest. Ook zijn we onder meer de bedenker van wine pairings door middel van QR-codes. De wijnkaart van François Geurds Restaurant, meervoudig bekroond met Best of Award of Excellence van Wine Spectator, beslaat maar liefst 1.350 referenties.

FG Food Labs is één Michelinster het is het tweede restaurant van François Geurds, gelegen in de Hofbogen. FG Food Labs staat bekend om zijn ontspannen sfeer, vergelijkbaar met die van een Spaanse bodega. De setting wordt gecompleteerd door hoge stoelen en een enorme bar waarboven Josélito, de beste ham ter wereld, hangt. De bar bij FG Food Labs is net zo populair als sommige bars in de beste restaurants van Barcelona en San Sebastián. De bar bij FG Food Labs is net zo populair als sommige bars in de beste restaurants van Barcelona en San Sebastián. Dit is de casa waar je je thuis voelt, thuis bij Familia Geurds.

Chef de partie bij François Geurds:
Ben jij zelfstandig? Kun jij je eigen boontjes doppen? Ben jij nieuwsgierig? In voor nieuwe ontwikkelingen? Ben jij er doorgaans als de kippen bij?

Profiel:

 • MBO niveau 3-4 werk-denkniveau;
 • Aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken;
 • Kennis van producten/ ingrediënten;
 • Kennis van HACCP;
 • Mondeling beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Bij FG Restaurant (2 Michelinsterren) in Rotterdam zijn we op zoek naar een chef de partie. Kwaliteit staat op nummer één en daarom zijn wij op zoek naar iemand die het team van François Geurds komt versterken.

Verantwoordelijkheden:

 • Samen met het team zorg je ervoor dat onze gasten een fantastische avond beleven;
 • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden zoals: wassen, snijden, (voor)koken, mengen en roeren;
 • Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en uitvoeren van bijstellingen /bijdoseringen;
 • Beoordelen van kwaliteit van te gebruiken producten;
 • Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl);
 • Doorgeef gereed maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute kookwerkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgestelde instructies met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie.

 

Ben je geïnteresseerd om bij Francois Geurds Group te werken? Kijk gerust voor meer informatie op onze website. Stuur bij interesse je motivatiebrief en CV naar staff@fgrestaurant.nl of gebruik onderstaand formulier.


Soort dienstverband: Fulltime, Parttime.

Solliciteer

Aanspreekvorm:   Mevrouw     De Heer
Voornaam/-letters:
Achternaam:
Telefoon: 
E-mail:
Eventuele cv dat u mee wilt sturen:
Bijlage: 
  (U kunt alleen PDF, Word en Excel bestanden en .JPG of .PNG uploaden)
Aanvulling: 
 
  Veiligheidscontrole Verplicht
Typ de tekst uit de afbeelding over:
  CAPTCHA code
 

velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.

     

(Na het verzenden komt u op een bedank-pagina)


Adres & Route

FG Restaurant
Katshoek 37b
3032 AE Rotterdam

Tel: +31 10 425 0520
E-mail: info@fgrestaurant.nl