FG Bike Tour

Je kunt Rotterdam op verschillende manieren ontdekken. Wil je de stad echt proeven? Tijdens de FG Bike Tour ontdek je op een ongedwongen manier hoe Rotterdam echt smaakt.
 
In samenwerking met Van Kortenhof, veruit de beste fietsenwinkel van de regio, hebben we een uiterst plezierige fietsroute uitgestippeld langs de verschillende hotspots van Rotterdam. FG Bike Tour start met een kopje koffie / thee met huisgemaakt gebak bij FG Food Labs*, waarna de fietsroute in je eigen tempo kan worden afgelegd. Het is geheel aan jou en je reisgenoten hoe vaak je onderweg pauzeert. Rond het middaguur heb je een driegangen smaakexplosie op sterrenniveau. Tijdens deze lunch worden de bijpassende wijnen als "aangewezen chauffeur" -arrangement gegeven zodat je na de lunch nog enkele kilometers door onze indrukwekkende stad kunt reizen.

 


FG Bike Tour is te boeken vanaf 6 personen op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag naar keuze - op basis van beschikbaarheid. De huur van een e-bike is inbegrepen in de prijs van 100 euro per persoon. Bij groepen vanaf 10 personen kan het voorkomen dat er niet genoeg e-bikes beschikbaar zijn. Dan is er een stevige stadsfiets beschikbaar voor 90 euro per persoon. FG Bike Tour is te reserveren via +31 (0) 10-4250520 of via info@fgfoodlabs.nl.