À la carte

Eten dat je meeneemt, uitdaagt en inspireert. Steeds weer benieuwd zijn naar de volgende gang. Eten dat lang vervlogen herinneringen terugbrengt of juist een nieuwe, onvergetelijke ervaring brengt. Eten dat je samen ervaart, met elkaar bespreekt, dat je met de anderen verbindt. De kracht van simpel en puur en een diep respect voor bereiding en smaak. Altijd de onverhoedse verrassing van de combinatie, vaak ter plekke aan tafel gemaakt. De kunst van het weglaten, de grootste uitdaging van allemaal. No-nonsense, perfecte service, precies zoals je het hier zou verwachten. Dat alles met het decor van de historie, de durf en de vernieuwing van Rotterdam.

Maak het met ons mee in FG Restaurant.

* Gezien de kwaliteit die wij waarborgen, kan het zijn dat bepaalde producten tijdelijk niet verkrijgbaar zijn.
   Wij vragen uw begrip hiervoor.
* Allergeneninformatie bevindt z
ich onderaan

 

VOORGERECHTEN


Eend / kip / beurre rouge / truffel
€ 57,50

Steak tartaar / zee-egel
65,-

Asperge / langoustine / doperwt / morille
59,50

Black beauty
47,50

Kreeft / meringue / tartaar
59,50

HOOFDGERECHTEN

Zeebaars / shiitake / ansjovisboter
67,50

Anjou duif (50 min. Bereidingstijd)
&
eend / benzaldehyde
(2 bereidingen)
75,-

Truffelmacaroni / scharrelei / bladgoud / sereh
&
Prei / aardappel / truffel
(2 bereidingen)
69,-

Hida-gyu A5 Beef (world’s finest quality)
159,-

DESSERTS

Ravioli van witte chocolade / Imperial Heritage kaviaar /
zwarte truffel
42,50

Rode biet / yuzu / yoghurt / sereh / gember
29,50

Sinaasappel / bergamot / exotisch fruit
29,50

Vanille-ijs / macadamia / olijfolie
32,50

Chariot à fromage
29,50



ALLERGENENINFORMATIE

In onze gerechten en menu's zijn allergenen verwerkt.  Indien u een overgevoeligheid heeft voor onderstaande allergenen, meldt dit ons zodat wij het gerecht in zijn vorm kunnen aanpassen rekening houdend met de desbetreffende allergie.

 

Allergenen:

  • glutenbevattende granen zoals tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en khorasantarwe (voorheen kamut)
  • ei
  • vis
  • pinda
  • noten, zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten
  • soja
  • melk, inclusief lactose
  • schaaldieren
  • schelpdieren
  • weekdieren
  • selderij
  • mosterd
  • sesamzaad
  • sulfiet
  • lupine